Tammisalon VPK

Tule mukaan

Palokunnassa on tehtäviä ja toimintaa kaikille!

Järjestämme palokuntalaisen peruskursseja, ilmoittaudu mukaan NYT!

Tammisalon VPK järjestää vuosittain tarvittaessa palokuntalaisen peruskurssin, joka antaa perustason tiedot ja taidot sopimuspalokuntatoiminnasta.

Peruskurssin kesto on noin 6 viikkoa, sisältäen harjoitukset kerran viikossa. Lisäksi järjestämme viikonloppuun sijoittuvan harjoituspäivän, sekä tutustumisen Helsingin pelastustoimintaan vierailun muodossa.

Mukaan pääsee ilman aikaisempaa kokemusta, riittää kun olet peruskunnon omaava täysi-ikäinen mies tai nainen tai aikaisempaa kokemusta omaava palokuntalainen, joka haluaa jatkaa harrastuksen parissa.

Peruskurssin jälkeen harrastus jatkuu viikkoharjoitustoiminnan parissa. Pääset myös osallistumaan seuraaville kursseille, joiden jälkeen pääsee osallistumaan hälytystoimintaan.

Tarjoamme:
– Laadukasta koulutusta viikkoharjoitusten lisäksi valtakunnallisen kurssijärjestelmän muodossa.
– Henkilökohtaiset varusteet.
– Aktiivista toimintaa, aktiivisessa palokunnassa, korkeatasoisella kalustolla.
– Yhteishengeltään mahtavan harrastusporukan.
– Yhteiskunnallisesti merkittävän harrastuksen.

Tule tutustumaan harrastukseen, jolla on merkitystä!

Laita sähköpostilla yhteystietosi (nimi, puhelinnumero), niin olemme sinuun yhteydessä.

sami.malinen()tammisalonvpk.fi

 

Hälytysosasto

Tammisalon VPK hoitaa vuosittain noin 70-100 hälytystehtävää. Tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan aina isoista rakennuspaloista eläintenpelastustehtäviin.

Hälytysosasto on palokunnan ydin ja näkyvin osasto ja jotta sen toiminta pystytyään takaamaan, tarvitsemme koko ajan uusia tekijöitä. Toiminta palokunnassa on monipuolista ja haastavaa.

Me tarjoamme mukavaa tekemistä, kattavan turvallisuusalan koulutuksen, asianmukaiset varusteet, uudenaikaisen kaluston ja tietenkin loistavan porukan. Palokunnan hälytysosastolaisen tulee olla 18-vuotta täyttänyt, peruskunnon omaava henkilö.

Jos koet että SINULLA syttyi kipinä, ota yhteyttä!

veli-matti.moilanen()tammisalonvpk.fi

sami.malinen()tammisalonvpk.fi

 

Nuoriso-osasto

Nuorille 7-17-vuotialle on myös palokunnassa kivaa tekemistä.  Nuorten toiminnan ydin on viikkoharjoitukset, jotka Tammisalon VPK:lla pidetään torstaisin. Varhaisnuoret (7-10-vuotiaat) harjoittelevat klo 17-18 ja nuoret (11-17-vuotiaat) klo 18-20.

Nuoriso-osastossa harjoitellaan palomiestaitoja, ensiapua, alkusammuttamista ja kansalaistaitoja mm. jokamiehen oikeuksia. Viikkoharjoitustoiminnan lisäksi nuoriso-osasto osallistuu alueelliseen ja valtakunnalliseen leiri- ja kilpailutoimintaan.

Lisätietoja toiminnasta saa nuoriso-osaston johtajalta sähköpostiosoitteella: pietari.lamminkari()tammisalonvpk.fi